Zamknij X
INFORMACJA DOTYCZĄCA PLIKÓW COOKIES:

Ten serwis stosuje pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.

Forum Dairy Spence
Zaloguj
Forum Dairy Spence
Zaloguj

Szkolenie z zakresu stosowania systemu HACCP

2005-12-01

W dniu 30 listopada 2005 r. odbyła się w LNB Poland w Kiszkowie praktyczna część szkolenia z zakresu stosowania systemu HACCP prowadzona przez Simone Prinz ESCA -Food Solutions oraz Wima Thielena (Thielen Consult). W szkoleniu uczestniczyli zarówno producenci pasz - producenci komercyjnych mieszalni, mieszalni pasz w zakładach zintegrowanych oraz przedstawiciele ubojni z Bułgarii, Węgier, Rumunii, Niemiec, Austrii i Polski. Firma ESCA-Food Solutions zajmuje się dostarczaniem surowców (półfabrykatów mięsnych) dla sieci McDonalds w całej Europie i odpowiada tym samym za zapewnienie dotrzymania odpowiednich norm jakościowych w całym łańcuchu produkcji (pasza-zwierzę-wyroby mięsne). W Kiszkowie odbyła się część pokazowa, na podstawie której zostały przeprowadzone warsztaty praktyczne, w których także uczestniczyli przedstawiciele firmy LNB Poland.

Pomóż nam ulepszyć naszą stronę! Wystarczą 3 kliknięcia:
Czy w łatwy sposób udało Ci się znaleźć interesujące Cię informacje?
 
Czy informacje na naszej stronie są interesujące?
 
Twoja ogólna ocena naszej strony internetowej:
 
Twoje sugestie – co jeszcze możemy zrobić?