LNB
Forum Dairy Spence
Zaloguj

Poleć znajomemu Drukuj

Lonozym P

Lonozym P - sypki preparat wieloenzymatyczny zawierający fitazę

(1114)

Preparat enzymatyczny zawierający fitazę.
Przeznaczenie:
Lonomix Lonozym P jest preparatem enzymatycznym, pozwalającym na wyraźne zwiększenie strawności i wykorzystania zawartego w roślinach fosforu ogólnego. Pozwala to na zmniejszenie dodatku fosforu nieorganicznego do paszy, bez ujemnego wpływu na wydajność zwierząt czy mineralizację kości. Dodatek Lonozymu P oprócz poprawienia wykorzystania fosforu, zwiększa strawność wapnia, magnezu i mikroelementów oraz poprawia strawność białka i zwiększa wartość energetyczną paszy. Aktywność fitazy w preparacie - 400 tys. FTU/kg.
Stosowanie:
Zalecana dawka preparatu: 0,8-1,3 kg na 1 tonę mieszanki paszowej.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie: adresu e-mail przez Cargill Poland Sp. z o.o., Oddział w Kiszkowie, ul. Rolna 2/4, 62-280 Kiszkowo o numerze identyfikacyjnym NIP: 525-23-93-332 w celu otrzymywania informacji marketingowych i reklamowych drogą elektroniczną, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Dane będą przetwarzane do czasu wycofania zgody. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Jestem świadomy, że mam możliwość dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na moją szczególną sytuację oraz wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem, a także wniesienia skargi do organu nadzorczego.

[Zamknij]
Pomóż nam ulepszyć naszą stronę! Wystarczą 3 kliknięcia:
Czy w łatwy sposób udało Ci się znaleźć interesujące Cię informacje?
 
Czy informacje na naszej stronie są interesujące?
 
Twoja ogólna ocena naszej strony internetowej:
 
Twoje sugestie – co jeszcze możemy zrobić?